20 maart 2007

Opinie over Netwerkmarketing, slagen of falen, succes of mislukking, Excuse me no English version

Opgelet Home Based Business Eigenaren: Als u het hartstikke zat bent om meer geld uit te geven in uw Home Based Business dan dat u er mee verdient , en u bent op zoek om uw business een Turbo Boost te geven, dan moet u de volgende informatie lezen.


"De Top 8 Technieken Om Een Falende Home Based Business Te Creëren,
En 5 Dingen Die U Nu Direct Moet Doen Om Een Verbijsterende
6 Cijfers Per Maand Te Verdienen"

Beste Internet Vriend(in) En Collega Ondernemer.

Als U in Netwerk Marketing zit of MLM en minder dan 50 mensen per maand toevoegt in uw business, dan zal deze onthullende, recht toe recht aan, tot op de bodem gaande informatie uw leven veranderen .

Waarom is de faalratio in netwerk marketing een schrikbarende 96%? Is dat omdat iedereen gewoonweg lui is of niet bereidt zijn iets te doen om hun business te laten groeien?
Met statistieken als deze is het zeer onwaarschijnlijk dat veel mensen ronduit lui zijn.
De reden dat deze statistieken bestaan is botweg gezegd omdat mensen niet de ware marketing technieken en principes kennen om een business te laten groeien.
Ik heb het niet over een business die 5 0f 6 duizend per maand doet....Ik bedoel iets dat een miljoen per jaar doet (of meer) elk jaar opnieuw. Ik ben hier om u te vertellen dat het een eenvoudig proces is .
U hoeft alleen maar te weten wat te doen, wanneer u het moet doen en hoe u het moet doen.

Mijn naam is Terry Duff en mijn partner is Gino Niccoli. Samen hebben we meer dan 30 jaar gecombineerde marketing ervaring. We hebben zo ongeveer alles op deze aarde vermarkt en enorme businessen gegroeid.
We zeggen het niet alleen, maar we doen het ook nog. Ik zal hier zo iets meer vertellen over wat we bereikt hebben.
Het is belangrijk om te weten dat we precies daar gestaan hebben waar u nu staat!

Van Bijna Dakloos Naar Het Genereren Van Meer Dan
$ 14.000.000,00 In Minder Dan 36 Maanden!

Ik wil even een interessant verhaal met u delen.
Pak iets te drinken, leg de afstandsbediening even weg, en ga even rustig zitten.
Ik ga terug naar halverwege 2002. Gino en ik waren echt zo arm als een kerk muis. Letterlijk.
Als iemand ons zou vragen om met $100 voor de dag te komen zouden we bezittingen moeten verkopen.
Uitzetting brieven kwamen binnen, banken belden over auto afbetalingen die al maanden niet betaald waren, en incasso telefoontjes kwamen binnen alsof het nooit op zou houden. Onze mobieltjes ontploften bijna, ze eisten geld. Te laat met dit, te laat met dat. Het maakte niets uit, we hadden niets. We stonden met onze rug tegen de muur.
Ik kan het me nog heel levendig herinneren dat ik tussen en onder de stoelen van mijn auto aan het zoeken was, zodat we een Buritto en Hot Dog konden kopen om iets te eten.
Het leven was grimmig. Geld is niet alles, maar maakt het leven absoluut een stuk gemakkelijker.
We hadden het nodig en we waren absoluut blut. Simpel gezegd, we weten en begrijpen hoe gefrustreerd u bent. We hebben precies daar gestaan waar u zich nu bevindt ( en we waren er waarschijnlijk erger aan toe).


Wat Heeft Dit Met U Te Maken?

Dit heeft alles met u te maken. Door onze beproevingen en tegenspoed hebben we ontelbare dingen ontdekt die werken en héél veel die niet werken als het aankomt op het groeien van een enorme home based business.
We staan op het punt om meer dan 30 jaar Marketing ervaring en know how los te laten.... Die uw business letterlijk sneller kan laten groeien dan Oom Louis zijn " volgende beste deal ooit" met u kan delen.

Voordat we het gaan hebben over wat "werkt" laten we eerst eens kletsen over dingen die u geleerd zijn die zich keer op keer bewezen hebben NIET TE WERKEN....



"Onze Top 8 Lijst Van Business Technieken
Die Geleerd Worden
Die Gewoonweg - Niet Werken..."



Het maken van een namenlijst van je familie en vrienden.
U weet wel uw warme markt.
Bedrijven houden er van om u dit te leren. Waarom?
Als zij 100.000 distributeuren hebben en iedereen maakt een lijst, dan groeit het bedrijf! Maar wat deed het voor uw business? Oke, misschien heeft u één of twee Distributeuren ingeschreven en heeft u een gigantische cheque van $ 3,84. Deze methode is , mathematisch gesproken, verschrikkelijk inefficiënt.


Het uitdelen van visitekaartjes, brochures, Cd's en DVD's.
Klinkt deze techniek bekend? Bedrijven zijn er gek op. Ze verdienen overal geld mee. Elke keer dat u één van "promotie" producten koopt, verdienen zij geld, en weet u ....
als één van de 100 cd's die u uitgedeeld heeft een nieuwe distributeur oplevert dan is het bedrijf zojuist gegroeid.
Opnieuw, voor hen gaat het om getallen. Als ze een enorme distributeuren basis hebben, zelfs als het conversiepercentage maar 1% is , groeien ze nog steeds en beter nog, ze verdienen geld aan u elke keer dat u door uw promotieproducten heen bent en nieuwe koopt. Niet echt een slechte situatie voor hen of wel?


3 weg gesprekken. Dit moet wel een van de meest averechts werkende methodes zijn die er bestaan om een business te laten groeien. Een van de belangrijkste dingen die cruciaal zijn om een business te laten groeien is dat u de expert dient te zijn. Niet uw upline of de "drievoudig Platinum"die 3 levels boven u staat. U moet de expert zijn.
Waarom zou u iemand anders die rol voor u laten vervullen?



Hotel Meetings en het hele land doorrijden.
Staat dit niet lijnrecht tegenover het hebben van een "Home Based Business"?
Ik kan u niet vertellen hoeveel mensen we spreken die constant het hele land doorrijden en de lunch rekening betalen voor "de prospect die een nieuwe distributeur zal worden"
Ja ja, Als we een dubbeltje zouden krijgen voor elke keer dat we hoorden " Deze schrijf ik in tijdens de lunch" dan zouden we zwemmen in hele dikke stapels geld.




Het product verkoopt zichzelf!... Ik vind deze echt geweldig
Als het product zich werkelijk zelf zou verkopen, waarom zou het bedrijf u dan nodig hebben? Denkt u echt dat zij dan zouden kiezen voor Netwerk Marketing als hun business model en vorm van distributie om hun producten in de handen van de massa te krijgen?? Weinig kans. Ze zouden winkels door het hele land openen, ze zouden u niet nodig hebben. Ik zal recht voor zijn raap zijn. Producten verkopen zichzelf niet. Zij moeten geadverteerd en gepromoot worden.
Kijk naar elke reclame op tv, de radio, kranten advertenties, etc. Verkopen deze producten zichzelf? Als dat zo is waarom geven ze dan enorme bedragen uit om advertentie ruimte te kopen? Grote Mythe, alsjeblief voor de gezondheid van uw portemonnee, trap niet in deze val. Bedrijven weten dit, maar het klinkt zo goed als ze dit vertellen dat ze er niet van af kunnen zien om ons zulke dingen te vertellen.



De oude: vind er 3 die er 3 vinden, die er 3 vinden en u bent stinkend rijk.
Ik ben er zeker van dat u deze heeft gehoord. Alles wat u hoeft te doen is er 3 te vinden en dan deze 3 helpen er 3 te vinden , die 3 te helpen 3 te vinden en POEF....u bankrekening explodeert en u verdient een aardig 6 cijferig jaarlijks inkomen. Deze laat me bijna hardop in lachen uitbarsten. Deze mythische , totaal onrealistische manier om uw business te laten groeien werkt gewoonweg niet. We moeten de eerste persoon nog zien ( onder meer dan 5000 studenten) die deze methode gebruikt heeft en het succes gevonden heeft wat ze zochten. Het gebeurt gewoon niet.



Het enige wat u hoeft te doen is een website op te zetten, deze aan uw buren te laten zien (of op een visitekaartje te zetten) en u bent op weg naar een aardig groot inkomen.
Niets is verder van de waarheid, als u ook maar iets aan marketing heeft gedaan, dan bent u er snel achter gekomen dat dit niet de manier is om het voor elkaar te krijgen, nog niet eens bijna. Er is werkelijk een kunst en een wetenschap in hoe de site gebouwd dient te zijn, wat er op moet staan en getarget verkeer naar uw site te leiden dat werkelijk wil en op zoek is naar wat u vermarkt. Het hebben van een website op zich betekent absoluut niets. Het is een stuk gereedschap dat goed gebruikt moet worden en de overgrote meerderheid van marketers beschikken niet over de vaardigheden om dit goed toe te passen.



Het geven van Home Party's zal u rijk maken!
Hoeveel leiders kent u die meer dan een kwart miljoen per jaar verdienen met het geven van Home Party's?
Dit is een techniek die kan en zal werken als u uw business met de snelheid van een slak wil laten groeien en u heeft een 40 jaren plan om het grote geld te verdienen.
Als u een ander plan wilt, zult u een snellere en efficientere manier moeten hebben om dit te bereiken. Home Party's doen het gewoonweg niet. Er zijn andere manieren om het voor elkaar te krijgen die een heel stuk gemakkelijker zijn en waarbij u niet elke week vreemden over de vloer heeft.



Kijk, we willen niet uithalen naar bedrijven of zelfs de technieken die ze onderwijzen en promoten. Ze zijn een business. Ze moeten overleven. Als ze dat niet doen, krijgt u ( en alle anderen) geen cheque omdat ze gedwongen zijn te stoppen met de business. Ze moeten de aantallen in hun voordeel brengen. Bedrijven weten dat slechts een klein percentage van distributeurs een enorme business zullen groeien.
De meeste distributeurs hebben geen flauw idee over hoe ze een onderneming moeten runnen, dus zijn zij gedwongen om technieken te onderwijzen die ontzettend simpel en eenvoudig zijn voor iedereen om te begrijpen. Werken ze?? Absoluut, maar statistisch gezien gezien niet voor de overgrote meerderheid.
Eerlijk, wat gebeurt er als u door uw warme markt heen bent? Wat gebeurt er als u 3 weg gesprekken gaat voeren en uw up-line neemt de telefoon niet aan? U kunt deze technieken gebruiken en 10 of zelfs 20 mensen inschrijven, maar het kan ook een jaar of twee duren voor u dat heeft bereikt. Als u als de meeste mensen bent die dit lezen dan heeft u andere plannen. U doet dat liever in een week. Het is mogelijk... uw leiders en ware marketers doen dat elke dag ...soms elk uur opnieuw !

Nu Dat We Enkele Technieken Besproken Hebben Die Niet Werken,
Laten We Het Hebben Over Wat Wel Werkt

Als u op zoek bent om een business te laten groeien, en naar hoogtes waarvan u alleen gedroomd heeft.
Dan zijn er 5 elementen die u absoluut moet integreren in uw beleid.
Het laten groeien van een business heeft absoluut niets te maken met de 8 technieken die we eerder besproken hebben. Bewaar die technieken voor diegenen die tevreden zijn met een maandelijkse cheque van $100. U heeft een betere manier nodig. Een snellere manier. Iets dat u resultaten kan geven binnen 48 uur.


"De 5 Componenten Die Moeten Bestaan Om Een Verbijsterend 6 Cijferig Maandelijks Inkomen Te Verdienen"

Deze componenten zijn NIET Optioneel:



Om U zelf effectief te positioneren moet u de expert worden.
Nu, ik bedoel niet alleen dat u de producten en uwcompensatieplan moet bestuderen, maar u zult ook een expert moeten zijn in het begrijpen van uw publiek. Wat hebben zij nodig, wat willen en verlangen zij? wat motiveert hen om bij u in de business te komen? Welke oplossingen( voor hun problemen) kunt u hen geven? Wat is uw target publiek? Als u gezondheid en wellness vermarkt waarom zou u dan een 22 jarige student pitchen?
Zelfs al zou hij of zij inschrijven dan zullen ze binnen enkele maanden weer stoppen omdat ze geen enkele binding hebben met het product. Kijk naar de grootste business bouwers in uw bedrijf. Ze zijn emotioneel gebonden aan het product, ze hebben het gebruikt en zagen resultaat. En dat is hoe het moet zijn! Ben u bewust van wie uw ideale markt is. Dit zal u een beter begrip geven van hoe u zichzelf aan hen kunt blootstellen.



Gebruik technieken die het voor u mogelijk maken om uw producten en diensten aan de grote massa bloot te stellen.
Waarom is het dat conferentielijnen voor verkoop calls pas de laatste 2 jaar enorm groeien? Wij gebruiken ze al jaren. Het zou een vereiste moeten zijn voor elke business eigenaar. Ze zijn goedkoop. En belangrijker nog als ze goed gebruikt worden, kunt u zichzelf voor een heel groot publiek bevinden die werkelijk willen , verlangen naar en nodig hebben wat u bezit.



Beheersing van de Telefoon. Als u een business wilt laten groeien naar een hoogte die u zich amper voor kunt stellen dan moet de telefoon uw vriend zijn. Een van uw beste vrienden.
Kunt u zich voorstellen dat u met prospects spreekt die al hebben aangegeven dat ze uw producten willen, elke dag opnieuw? Dit is een cruciaal element dat u nodig heeft voor succes. Als u prospects heeft die u WILLEN spreken en al hebben aangegeven dat zij geintresseerd zijn in wat u heeft dan is het groeien van een business kinderspel.
Hoeveel mensen per dag denkt u dat er in uw business komen als u met slechts 10 prospects per dag zou spreken die willen of nodig hebben wat u heeft? Laten we uitgaan van slechts 2 mensen per dag. Dat zijn 10 nieuwe distributeuren per week in uw business! Ahh nu vallen de stukjes op hun plek, en we hebben nog niet eens de andere 2 explosieve goodies met u gedeeld.



Beheersing van het Internet. Het internet is een explosieve tool. Het is absoluut ongelooflijk, maar net als elk gereedschap dat u misschien in uw garage heeft, met men weten hoe het juist te gebruiken. Alleen Het hebben van een website is gewoonweg niet genoeg. U moet weten wat u erop moet zetten, wat u waar neer moet zetten en hoe u in het hoofd van uw prospect kruipt.
Verder, zult u moeten weten hoe u getargette bezoekers naar uw website krijgt die al willen en nodig hebben wat u heeft.
Eens u dat beheerst, is deze tool zo krachtig dat woorden het niet kunnen beschrijven. Het internet is één van de hoofd componenten die ons hebben toegestaan om mijloenen en miljoenen dollars te genereren in een hele korte periode.



Beheersing van het geschreven woord. Hoe zou u het vinden om mensen in uw business in te schrijven zonder ook maar ooit met hen gesproken te hebben? Wat als u een sales letter kunt schrijven van boven naar beneden die mensen in uw business toevoegt of u nu slaapt of golft? Zou dat een dramatisch effect hebben op uw business? Absoluut.
Dit is zo'n krachtige tool die we over de afgelopen jaren hebben leren beheersen dat het eigenlijk angstaanjagend is. Er zijn sommige bedrijven waar het enige wat zij doen is sales letters sturen voor verschillende producten die honderden miljoenen per jaar genereren, elk jaar.
Hoe zou het zijn om 's ochtends in uw administratie pagina in te loggen en te zien dat uw business is gegroeid met 7 mensen terwijl u sliep. Door het beheersen van het geschreven woord en copy te gebruiken om kwijlende boodschappen te creëren kunt ook u een miljoen dollar business creëren binnen 12 maanden.



Heeft u ooit over iets als het volgende nagedacht?

U staat 's ochtends op , hebt een ontspannen ontbijt, drinkt een lekker kopje koffie en zet een herhaling van de Simpson's op, na een paar minuten realiseert u zich dat dit geen herhaling is dus u besluit om het helemaal af te kijken. Na zo'n 20 minuten denkt u dat u misschien maar de hele dag vrij moet nemen.... nee, een gedachte van een seconde, u heeft een 12 daags weekend nodig.

Een soort van Minivakantie

Er komt een commercial op tv en u besluit om uw reisagent te bellen. Mellisa vertelt u dat het volgende vliegtuig naar Frankrijk over 3 uur en 18 minuten vertrekt. U heeft een liefde voor enkele van 's werelds meest adembenemende uitzichten... het is zo'n 7 maanden geleden dat u deze prachtige uitzichten heeft gezien, en het kriebelt bij u om terug te gaan en het te herbeleven. U belt uw vrouw, die een verlaat ontbijt heeft met haar vriendinnen, en vertelt haar dat u een verassing heeft en dat ze naar huis moet komen zodat u haar het nieuws kunt vertellen.
Ze loopt de deur door en ziet 4 grote koffers , ze zegt "waar ga je naar toe schat?"
U reageert door eenvoudigweg te zeggen "we gaan op een kleine vakantie, pak het hoognodige en laten we gaan" Ze heeft geen idee waar u haar mee naar toe neemt, maar ze heeft de afgelopen jaren al meer van deze kleine "verassingen"gehad dus ze stelt niet te veel vragen. Onderweg heeft u nog een paar snelle boodschappen te doen en stopt u snel even bij de brievenbus aan het einde van de oprijlaan dat naar uw landgoed leidt. U doet de brievenbus open en vind daar een aantal normale poststukken, één daarvan blijkt een cheque te zijn van uw primaire business. U geeft het aan uw vrouw... dit geeft haar een gevoel van "betrokkenheid" bij uw business.

Ze is niet verrast of teleurgesteld ... een typische cheque van $42.823,82 ( ze zijn nooit exact hetzelfde, maar dat scheelt meestal maar een paar duizend dollar)

Ze stopt het in haar tas. U leunt een moment achterover en denkt na over uw leven....
cruises, vele reizen en 2 vakantiehuizen in de bergen die u bezoekt "als u tijd heeft" en meer "speeltjes" dan iemand in 15-20 huizen samen kan vinden. U realiseert zich dat dit pas leven is en dat u van elke minuut ervan geniet.... U leunt achterover en bedenkt hoe goed u het heeft en realiseert zich het overduidelijke.... Geld is niet alles, maar het maakt dingen absoluut een stuk gemakkelijker.

DIT IS WAAR NETWERK MARKETING OM BEHOORT TE DRAAIEN!!!!!

Is dat niet de reden waarom u in de eerste plaats met Netwerk Marketing bent gestart? Om het goede leven te kunnen leiden, om tijd met uw vrienden en familie door te kunnen brengen....om niet anderhalf uur in de file te hoeven staan van en naar uw werk? Het hoeft niet zo te zijn zoals het voor 96% van de Netwerk Marketers is die falen en ik bedoel gigantisch falen. Het groeien van een kolosale home based business is simpel, Maar we MOETEN marketers worden en gebruik maken van ware betrouwbare marketing technieken en begrip om het te laten gebeuren.
We moeten weten wat we moeten doen en een stap voor stap procedure over hoe we het voor elkaar krijgen. Een stap voor stap handleiding over hoe u het voor elkaar krijgt. Een routebeschrijving.

Oké Jongens....Hoe weet ik of jullie echt zijn? Waarom zou ik jullie geloven? Ik heb het allemaal al eerder gezien en gehoord.

Goede vragen, en we zijn absoluut zeker dat u het allemaal al eerder gezien heeft. Eerlijk, u heeft dit nog niet gezien. U moet u ervan verzekeren dat u werkt met mensen met een reputatie die alles kunnen bewijzen wat ze u verteld hebben. Het volgende zou een beetje van uw vertrouwen moeten winnen.
We willen niet opscheppen, maar het is belangrijk dat u weet met wie u werkt.

Hier zijn slechts enkele dingen die we bereikt hebben en waarom u ons uw aandacht moet geven:

1. We zijn op de nationale tv geweest om de waarheid te onthullen over hoe een home based business te groeien . We hebben voor tientallen mijloenen mensen gestaan ,tientallen keren , vanwege onze expertise en bekwaamheid om een enorme business te groeien.

2. We hebben ontelbare keren in de pers gestaan, om tips, geheimen en technieken te delen om een home based business te groeien.

3. We zijn op de radio geweest vanwege onze expertise.

4. We hebben een multi-miljoenen dollar business opgezet die meer dan $ 14.000.000,00 genereerde in minder dan 36 maanden, gebruik makend van onze geteste en bewezen technieken om een business te bouwen.

5. We hebben meer dan 5000 business eigenaren getraind over hoe een enorme onderneming te groeien.

6. We trainen momenteel studenten over de gehele wereld- we hebben studenten( bij de laatste telling) in meer dan 23 landen.

7 we hebben meer dan 83 succesvolle marketingcampagnes gecreëerd van begin tot eind voor ontelbare producten en diensten.

8. Wij zijn de enige Home Based Business ter wereld ( zover ons bekend is) dat de 3 meest cruciale business technieken onderwijst:

a. Het Internet

b. De Telefoon

c. Het Geschreven Woord

Dit zijn slechts enkele dingen van wat we bereikt hebben, de lijst kan eindeloos doorgaan, opnieuw ons doel is niet om op te scheppen, maar om u een beter idee te geven van wat we al gedaan hebben zodat u weet , zonder twijfel, dat u werkt met Marketers die doen wat ze zeggen.

Om een business te groeien, een enorme business, heeft u een blauwdruk nodig!

De sleutel tot het laten groeien van elke Home Based Business ligt in kennis. Wat te doen, wanneer het te doen en hoe het te doen. De meeste mensen, 96% van de Netwerk Marketers, hebben geen idee van wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen! Deze cijfers zijn absoluut verbijsterend. De meeste mensen wordt gewoon geleerd om er op uit te gaan en hun lijst te maken, hun vrienden en familie lastig te vallen, het hele land door te rijden, en al die idiote andere dingen die nergens toe leiden. Als u het zat bent en de snelheid waarmee uw business groeit absoluut beu bent dan dient er een verandering plaats te vinden. Iets wat u op het moment niet doet.
EEN VERANDERING. U moet een Marketer worden. Iemand die de kunst en wetenschap meester is over hoe je je product bij de massa krijgt, iemand die prospects heeft die hem/haar benaderen..... in plaats van andersom.


Deze tekst heb ik geplaatst voor de info die erin staat.
Dit is de bron: repairyourbiz.com
Ik heb geen kennis van de kwaliteit van het product of de informatie die ze verder aanbieden.


advertentie:

5000 sudoku's in Excel

Geen opmerkingen: